KLANTEN GEVEN
ZON BEWUST
GEMIDDELD EEN
8,5

Over ons

Oprichting

logo_zonbewust

Zon Bewust is in 2008 opgericht als een onafhankelijk advies- en uitvoeringsbureau voor de aanschaf en installatie van duurzame projecten zoals zonnepanelen en zonneboilers. Voor deze systemen hebben wij zeer gunstige en exclusieve overeenkomsten afgesloten met leveranciers en fabrikanten. 

Door de juiste kennis zijn wij in staat met een relatief kleine organisatie doeltreffend een grote afzet te leveren aan de eindgebruiker. 

Doelstelling

De doelstelling van Zon Bewust is om haar klanten de beste prijs-, kwaliteit- en prestatieverhouding te kunnen bieden voor duurzame investeringen. Door slim gebruik te maken van subsidieregelingen en financieringsmogelijkheden kunnen wij deze systemen installeren zonder dat dit een verhoging geeft op de huidige maandlasten van de klant. Hierdoor kan iedereen ongeacht zijn financiële situatie gebruik maken van onze duurzame systemen en op korte termijn een flinke besparing voor het milieu en de portemonnee bewerkstelligen. Door persoonlijke aandacht en professionele begeleiding in het totale traject onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Al onze medewerkers en partners streven naar 100% klanttevredenheid. 

Waarom Zon Bewust

Met Zon Bewust kiest u voor een betrouwbare partner in duurzame energie die landelijk actief is maar de service biedt van een lokale onderneming. Wij hebben exclusieve overeenkomsten met leveranciers en fabrikanten van duurzame producten zoals zonnepanelen. Door het grote inkoopvolume en de korte lijnen met leveranciers en fabrikanten betaalt u uiteindelijk een lage prijs die niet ten koste gaat van de kwaliteit. Door de groeiende vraag naar duurzaamheid hebben wij een aantal pakketten samengesteld die wij altijd uit voorraad kunnen leveren. Wanneer u van plan bent om een duurzame installatie aan te schaffen wilt u er zeker van zijn dat u hier jarenlang en zorgeloos gebruik van kunt maken. U zoekt dus een leverancier die vakkundig is en ervaring heeft, alleen topkwaliteit verkoopt, zeer transparant is met prijzen en systeemopbouw, met u meedenkt over het beste systeem voor uw situatie, u een eerlijk en passend advies geeft en zeer ervaren monteurs in dienst heeft die uw systeem met de grootste zorg en netheid installeren. 

Rendement

De adviseurs van Zon bewust zijn opgeleid om een zo hoog mogelijk economisch en technisch rendement van de geplaatste systemen voor uw situatie te bepalen. Hierdoor wordt de kortste terugverdientijd voor de klant gerealiseerd; de juiste materialen zijn hierbij essentieel. Door het correct en optimaal dimensioneren van de geplaatste systemen haalt u met de systemen van Zon Bewust in Nederland een zo hoog mogelijke opbrengst.