KLANTEN GEVEN
ZON BEWUST
GEMIDDELD EEN
8,5

Waarom Zonbewust

Kwaliteit:

23393980

Zon Bewust levert alleen maar top-kwaliteitsproducten zoals b.v. Canadian Solar, SMA en HR Solar. Al deze producten zijn voorzien van alle belangrijke certificeringen en keurmerken. Door goede opleiding en instructie van onze adviseurs en monteurs dragen wij zorg dat al onze systemen goed zijn gedimensioneerd en gemonteerd. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van onze systemen waarborgen en garanderen. Om de kwaliteit van onze systemen ook na plaatsing te controleren en te waarborgen, bieden wij klanten de mogelijkheid om het systeem door ons te laten monitoren. Uw systeem wordt dan dagelijks gecontroleerd op functionaliteit en rendement. Bij eventuele storingen nemen wij direct contact op om de storing spoedig te kunnen verhelpen. Door onze bedrijfsvoering en aandacht voor kwaliteit geven onze systemen opbrengsten die ver boven het gemiddelde liggen. 

 Betrouwbaarheid:

7039201_zaken_mensen_handshake_van_zaken_man_over_de_blauwe_achtergrondEerlijke voorlichting vormt de basis voor een betrouwbaar bedrijf. Wij  streven er naar u zo goed mogelijk te adviseren over de mogelijkheden van een installatie. Wat is er mogelijk en wat is er vooral niet mogelijk? Op  basis hiervan ontvangt u een advies welk systeem het beste bij u past,  zodat u daarna jarenlang plezier heeft van uw duurzame investering. Onze producten voldoen aan alle benodigde certificaten en kwaliteitskeuringen, zodat u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit. Ook zijn wij VCA* gecertificeerd waardoor u verzekerd bent dat al het werk veilig en volgens de regels wordt uitgevoerd.


ISO9001   11718330_logo_sgs   CE_Logo  TUV_logo  PV_CYCLE_Logo_normal_01  vca 

 

Transparantie:

Spaarvarken

Wij proberen u via onze website en via onze offertes zo goed mogelijk voor te lichten. Transparantie over  prijzen,  merken en systeem samenstelling is heel belangrijk, zodat u later nooit voor verrassingen komt te staan. Tevens informeren wij u over de prijzen van mogelijke aanpassingen die door externe partijen benodigd zijn voor het installeren van onze systemen, zoals bijvoorbeeld aanpassingen door uw netbeheerder.  U weet van tevoren precies wat u gaat krijgen en dat is wel zo prettig.

 Maatwerk:

maatwerk

Duurzame installaties als zonnepanelen en zonneboilers vragen om  maatwerk. Elk huis, elk dak en elke locatie is verschillend, daarom leveren  wij naast onze standaard pakketten ook maatwerk offertes. Wij bekijken  samen met u wat de beste opstelling is, waardoor u het meeste rendement  haalt uit uw installatie. Elke installatie wordt speciaal voor u op maat gemaakt.

Prijs:100euro

Zon Bewust biedt een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wij leveren kwalitatieve top systemen tegen zeer scherpe tarieven. Nergens anders krijgt u zoveel kwaliteit voor uw euro. In onze webshop kunt alle prijzen vinden, zodat u zich vooraf al kunt oriënteren.

 Link_webshop_prijzen

 

 

22178947_sTevredenheid:

Klanten zijn zeer te spreken over de kwaliteit, prijs en service van Zon Bewust. Hier zijn wij als bedrijf uiteraard zeer gelukkig mee en past ook perfect bij onze visie. Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Mochten er onverhoopt problemen zijn in één van de processen, zullen wij er alles aan doen om voor de klant de beste oplossing te zoeken.