KLANTEN GEVEN
ZON BEWUST
GEMIDDELD EEN
8,5

Installatie

De installatie van uw zonnepanelenSolarPanelInstallerandReflection

Een goede installatie is essentieel voor de goede werking en duurzaamheid van het systeem. Zon Bewust is een gecertificeerd installatiebedrijf . De installatie van uw zonnepanelen wordt verzorgd door ons enthousiaste en professionele installatieteam.

Onze monteurs hebben  ervaring met het installeren van zonnepanelen, zowel de montage van zonnepanelen op een plat- of hellend dak als het elektrawerk voor de aansluiting aan het net wordt professioneel en netjes afgewerkt opgeleverd.

Ons installatieteam houdt zoveel mogelijk rekening met uw wensen, er wordt altijd overleg met u gevoerd over; De meest geschikte plaats voor de omvormer De kabelroute vanaf de omvormer naar uw meterkast De complete installatie van uw zonnepanelen wordt binnen één werkdag verzorgd. Een enkele keer (bij het installeren van grote zonnepanelen systemen) lukt dit niet. Indien wij meerdere dagen nodig hebben voor het installeren van uw zonnepanelen wordt dit uiteraard vooraf duidelijk met u gecommuniceerd.

Prijzen

Prijzen voor de installatie is geheel afhankelijk van de situatie. Denk hierbij aan type en bereikbaarheid van het dak, plaats inverter en overige factoren. Hieronder staat een indicatie van de installatieprijzen (inclusief btw), echter hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

  • 3-6 panelen € 700 - € 1000
  • 7-12 panelen € 1000 - € 1500
  • 13-20 panelen € 1500 - € 2000
  • 21-30 panelen € 2000 - € 2500
  • 31-40 panelen € 2500 - € 3000
  • 41-50 panelen € 3000 - € 3500

Zelf zonnepanelen installeren

Bent u van plan om de zonnepanelen zelf te installeren? Dan helpen wij u graag op weg! U ontvangt bij bestelling van uw zonnepanelen een uitgebreid en helder installatieschema van uw zonnepanelen systeem. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Komt u er toch niet uit met de installatie? Geen zorgen, onze professionele installateurs helpen u telefonisch of ter plaatse verder.