KLANTEN GEVEN
ZON BEWUST
GEMIDDELD EEN
8,5

klanten geven
zonbewust gemiddeld een...

8,5
7,0
Goede informatie, proffesionele installatie, bereidheid terug te komen voor problemen gering, telefonische hulp beperkt, ben zelf 4 dagen bezig geweest om installatie 100% te laten functioneren.

g a Duppen uit leiden
8,0
Door slechte weersomstandigheden is de installatie wat rommelig verlopen. Monteurs waren vriendelijk. Verder super tevreden!!

P.J. Boere uit Den Haag
7,0
Bij het opstarten bleek het WiFi-signaal te zwak, ondanks de adapter die ik had aangeschaft. Na een heleboel advies vertrokken de monteurs. Intussen heb ik een power-line adapter geinstalleerd, maar de omvormer geeft nog steeds foutmelding. Wie komt mij te hulp?

g a duppen uit leiden
8,0
Na een informatieaanvraag hebben we telefonisch mijn wensen besproken. Hierin is goed meegedacht en geadviseerd. Over de verschillende types zonnepanelen is ook helder advies gegeven en de verschillen naast elkaar gezet. Een aangepaste offerte was dan ook snel gemaakt en geen enkel probleem. De installateurs hebben de installatie netjes uitgevoerd en binnen het tijdvak was alles afgerond. 1 puntje voor verbetering: bij inmeten is een bepaald legplan ontworpen, maar na het plaatsen blijkt dat de panelen iets anders gelegd hadden kunnen worden zodat het voor het zicht er mooier uit ziet.

D.A. van de Rest uit Hendrik-Ido-Ambacht
10
Zonnepanelen. Het eerste gesprek met Tim Broer van zonbewust, het schouw bezoek en de offerte zijn perfect verlopen, ook de veranderingen na de offerte waren geen enkel probleem. De installatie van de 17 zonnepanelen zijn perfect gedaan door 3 medewerkers van zonbewust en zij waren in 3 uur gereed. Niets dan lof en kan zonbewust bij iedereen aan bevelen

R Drop uit Poortugaal
8,0
Bij de installatie was voor de overdracht van de monitoring details weinig aandacht. Verder verliep alles prima.

MCM Eurlings uit Voorhout
10
De installatie is prima verlopen; mannen wisten heel goed mee te denken en hebben alles heel netjes afgewerkt. Offerte was ook helder en netjes nagebeld. Al met al heel tevreden.

M.A.A van Noord uit Nieuwerkerk aan den IJssel
9,0


H Schuit uit Alblasserdam
9,0
Monteurs waren stipt op tijd ze werkten netjes ze gaven ook enige praktische tips over de installatie. Ik heb nu al ander halve dag de installatie in gebruik en ik zie al de kwh meter terug lopen zelfs als de wasmachine aan staat

R.A.H Van leeuwen uit Leidschendam
9,0
Gewoon goed. In het eerste contact telefonisch onze wensen doorgenomen, opstelling, aantal panelen etc. Fijn contact, goed advies, concurrerende prijs en vakkundige installatie!

G. Eschbach uit Rotterdam
8,0


S. Klinge uit Delft
8,0
Alles prima verlopen. Helaas twee pannen gebroken maar daar had ik gelukkig nog reserves voor. Het kruipkelder deel onder de keuken was slechter begaanbaar dan gedacht, na overleg kabel anders laten lopen en daarmee een nette installatie opgeleverd. De monteurs zijn nog wel een zaklamp vergeten mee te nemen, die vond ik in de meterkast. Als de monteurs een mini stofzuigen mee zouden nemen om het boorstof te verwijderen zou ik ze een 9 geven. Het was een humor vol stel monteur en dat kon ik wel waarderen.

mp Kortekaas uit Lisse
8,0
Snel en goed aangesloten. Alleen de oriëntatie niet conform afspraak, scheelt 3% opbrengst

J.A. De Ridder uit Noordwijkerhout
9,0
Prima service voor prima prijs, communicatie bij installatie door vertraging levering component was wat stroef, maar uiteindelijk goed geholpen

Jaspe van der Zalm uit Noordwijkerhout
9,0
Zowel in de advisering als de uiteindelijke montage en in gebruikstelling alleen maar complimenten. Zeer tevreden met Zon Bewust!

J.W. Boudestein uit Rotterdam
10
telefonische adviseur die uitstekend onderlegd is. Een kei in zijn vakgebied. Duidelijke offerte. Waar voor je geld. Installatie vakkundig en netjes uitgevoerd. afspraak is afspraak.

D. Th Brinkman uit Zoetermeer
8,0
Vriendelijke deskundige installateurs. Opbouwende kritiek; ga niet weg voordat je uitleg aan de klant hebt gegeven hoe systeem werkt en neem alle afval mee en vraag of je even moet zuigen om alles netjes achter te laten.

JJ Sweers uit Almere
10
Naar grote tevredenheid 12 zonnepanelen van sunpower laten installeren. uitgebreid en vakkundig advies gekregen, en door twee zeer nette ne vriendelijke monteurs geplaatst. ik zou het iedereen aanbevelen

GC Verhage uit Hendrik Ido AMbacht
9,0
Wij zijn zeer tevreden over Zon Bewust. Goede voorlichting en snelle service. Tim is erg vriendelijk en behulpzaam. Alles verliep volgens afspraak. De monteurs die de zonnepanelen en de omvormer plaatsen zijn zeer technisch en vakbekwaam. Ze denken met je mee, zijn vriendelijk en beleefd.

J.J Houps uit Rotterdam
9,0
* Offerte/Voortraject: duidelijke en uitgebreide offerte; voorkomend bij vragen; tijd nemen om vragen te beantwoorden; per omgaande offerte aanpassen na wijziging van de oorspronkelijke installatie. 2. Installatie: snel, netjes, ordelijk, systematisch, duidelijke instructie voor omgang met de omvormer. Enig -puntje is de communicatie op de dag van plaatsing: afgesproken tijd was 9:00 uur - voorrijdmoment was 11:00 uur = is al besproken met bedrijf en is aandachtspunt. 3. Natraject: duidelijke mail wat te doen na plaatsing van de panelen (aanmelden panelen bij 'energieleveren.nl' / traject voor teruggave BTW.

P. Van Orsouw uit Zwolle
9,0
van het begin tot levering maar ook daarna goed geholpen. duidelijke informatie, goede nazorg en prettige communicatie.

J.T.G van Tienen uit zwijndrecht
7,0
Een prettige samenwerking met Zonbewust. Offerte traject ging goed stonden open voor veranderingen en suggesties. De zonnepanelen installatie is snel en netjes uitgevoerd.

R.W. Moonen uit Delfgauw
8,0
Zeer vriendelijke medewerkers goed overleg. uitvoering netjes en snel

HJ Slootjes uit Gouderak
9,0
Alles was goed geregeld. Zowel administratief als de uitvoering. De teruggave btw is in behandeling en ik hoop ook dat dit net zo snel als de installatie wordt afgehandeld.

AMA Gerritse uit Zuid Beijerland
8,0
Erg tevreden met de plaatsing van onze zonnepanelen. Zonbewust was altijd bereikbaar voor vragen en de verschillende mogelijkheden werden met een telefonisch gesprek duidelijk toegelicht. Voordat de offerte getekend is nog iemand thuis langs geweest om het dak te bekijken en het plaatsingsproces door te nemen. Op de dag van plaatsing konden er nog wat kleine wijzigingen zonder problemen doorgevoerd worden. Kortom, erg tevreden met Zonbewust

P van Dijk uit Waddinxveen
8,0
Goed advies en goede service.

M. de Haay uit Spijkenisse
8,0
Wij zijn bijna tevreden. het lukt ons niet de aap te installeren.

Hans de Wit uit Reeuwijk
9,0
Het 1e gesprek met Tim,het plaatsen van de panelen,de administratieve afhandeling. Alles is keurig en volgens afspraak verlopen. Alle lof voor dit bedrijf!!!

a m kool uit Gouderak
9,0
Zeer goed en vriendelijk geholpen en snelle service!

B Dubbeldam uit Alblasserdam
9,0
Zeer goed en vriendelijk geholpen en snelle service!

B Dubbeldam uit Alblasserdam
7,0
Mijn beoordeling is slechts een 7. Dit heeft te maken met de slechte communicatie rondom de plaatsing. Afspraak mbt tijd niet nagekomen. Zelf contact opgenomen.Reactie:er moet nog iemand langs komen. Uiteindelijk kwam 18 uur iemand langs. Het zou een kleine moeite geweest zijn om even contact op te nemen met de klant die zit te wachten.

RC Wiersma uit Barendrecht
9,0
De uitleg en hulp is zeer goed, verder werden de zonnepanelen snel geleverd en waren ze binnen zeer korte tijd geplaatst! We hebben geen enkel probleem of commentaar gehad!

S, Willems uit St. Willebrord
8,0
Mooie installatie netjes opgeleverd. Vakkundig geïnstalleerd door Dave. Hij ging pas weg toen alles goed functioneerde.

R van der Ven uit Spijkenisse
8,0
Vreemd dat er niet doorgegeven wordt dat je terug gaat leveren, of er op geattendeerd wordt, aan de leverancier. Ben hierdoor een aantal weken misgelopen.

A Schouten uit Aalburg
9,0
• Adviesgesprek met de adviseur. Dit liet aan duidelijkheid niets te wensen over: wij kregen al meteen duidelijke en overzichtelijke informatie. • Duidelijkheid van de offerte. Deze was overzichtelijk opgesteld. • Prijs van de offerte, leek ons heel redelijk. • Installatie en oplevering van uw systeem. Systeem werd netjes afgeleverd. Ook was er service in de vorm van nazorg: toen we meenden dat er iets niet in orde was, bleek men bereid diezelfde dag nog te komen kijken. Tot nu toe alle reden om tevreden te zijn.

J.M. van Gelderen uit Rotterdam
7,0
Zeer uitgebreide offerte, waardoor je een goede voorlichting krijgt en wat te kiezen hebt. Snelle antwoorden op vragen. Snelle levering. Situatie op het dak was niet helemaal goed ingeschat van te voren waardoor last minute nog wijzigingen in het legplan moesten worden doorgevoerd.

J.H. de Jong uit Rotterdam
9,0
ik ben zeer tevreden over Zon Bewust. ben erg goed voorgelicht. ook de installatie is perfect uitgevoerd. daarna had ik wat problemen met registreren. ben erg goed geholpen door Zon Bewust. alles werkt perfect

G.A. van der Heeden uit Capelle aan den IJssel
8,0
Na een heldere en complete offerte, werd er vlot een afspraak voor het plaatsen ingepland. Zoals afgesproken werd het systeem binnen 1 dag geplaatst: top! Rapportcijfer: een dikke 8!

P. van der Wal uit Delft
8,0
Moment installeren kon wat beter.

J de Jong uit Strijensas
9,0
Na een telefonische gesprek en een schouwing ter plekken hebben wij een duidelijke offerte ontvangen van de adviseur van Zonbewust, ook onze eigen keuze voor een bepaald montage systeem was bespreekbaar en deze hoewel het niet standaard was konden ze gewoon leveren. In de samenstelling zoals wij het systeem wilde hebben met: Aeg panelen/SolarEdge omvormer met poweroptimizers was de prijs van Zonbewust het scherpst. De installatie werd tweemaal uitgesteld omdat de panelen niet leverbaar waren en op de dag van installatie werden de panelen door de leverancier gebracht. Over het geheel gezien zijn wij zeer tevreden, de duidelijkheid en de service van Zonbewust

Basti Nederlof uit Capelle aan den IJssel
9,0
Een goed systeem dat het wint van andere offertes en een monteur die vakbekwaam is, zijn werk netjes en goed uitvoert. Geen lange wachttijd voor de levering. Applaus!

J.A.M Bink uit Etten-Leur
9,0
Snelle en duidelijke offerte, concurrerend, goede uitleg en overleg. Eigen inbreng mogelijk. Installatie keurig verzorgd.

R.E. Elvé uit Dirksland
9,0
Wij hebben op 21 maart zonnepanelen laten plaatsen door Zonbewust. Het maken van afspraken over de offerte verliep vlekkeloos. Zonbewust heeft scherpe prijzen. De installatie is professioneel en klantvriendelijk gedaan. Wij zijn zeer tevreden.

G.J.W van Goozen uit Hazerswoude Rijndijk
9,0
Prima advies. Helder offerte en flexibel in het geringe meerwerk heeft mij doen besluiten om voor Zon bewust te kiezen. Plaatsing keurig gedaan. Nu nog even verdiepen in de app en laat de zon nu maar schijnen.

G.J. Kok uit Poortugaal
8,0
Geen reactie geplaatst door klant*

P van Breugel uit Zwijndrecht
9,0
Prima contact met zon-bewust, goede communicatie rondom offerte en plaatsing. Prima meedenkend monteur.

A.W. Droogendijk uit Zwijndrecht
8,0
Duidelijke offerte, goede begeleiding bij vragen en vriendelijkheid van alle medewerkers.

J.F. Wentink uit Puttershoek
8,0
Duidelijke offerte, goede begeleiding bij vragen en vriendelijkheid van alle medewerkers.

J.F. Wentink uit Puttershoek
9,0
Adequate voorlichting, prettig overleg; heldere offerte; praktische verwerking BTW teruggave; aardige monteur

W.G.M Janssen uit Barendrecht
8,0
De samenwerking met Tim vond ik heel fijn. Er werd niet opgedrongen vragen zijn correct beantwoord en nagekomen. De installateurs kwamen vertrouwd en beleeft over en hebben hun werk naar behoren gedaan. Het grote voordeel was dat je niets vooruit hoefde te betalen .

J.C. den Besten uit Groot-Ammers
9,0
Goede en eerlijke voorlichting door Randy. De montage door Dave was snel en vakkundig, iedere vraag werd uitgebreid beantwoord. Obstakels in de montage werden opgelost nadat er overleg was geweest; daarbij werden zelfs alternatieven tegen elkaar afgewogen.

J.A.J Fens uit Etten-Leur
8,0
Prettige communicatie gedurende het gehele advies, koop en aflevering proces. Geadverteerde laagste prijs garantie kon niet bewaarheid worden, dit is o.a. opgelost door een aangepaste levering/installatie datum overeen te komen. Het installatieteam heeft goed werk geleverd, werkt hard en netjes. Goed meedenken met de klant en gedegen advies m.b.t. de geleverde installatie. Enigste minpunt was dat de communicatie tussen verkoop/ inspectie en installatie team niet helemaal vlekkeloos was verlopen waardoor wij ter plaatse de gemaakte afspraken moesten doornemen. Samengevat kunnen wij Zon Bewust aanraden als leverancier.

H Houkes uit Veenendaal
8,0
Goed en prettig contact met de planners. Niet alle details van de afspraken waren bij de monteur terechtgekomen (stijl dak, dakdoorvoer wasdroger) waardoor de oplevering niet in 1 bezoek lukte. Door stijl dak 2de poging met 2 monteurs. Prima en snel werk. Er waren echter toen geen afdekkapjes voorradig, waardoor een derde bezoek nodig was. Al met al liggen de panelen perfect op mijn dak, voor Zonbewust zou het handiger zijn geweest alles in 1 bezoek te regelen.

R Verdegem uit Zoetermeer
8,0
Tevreden.

van der hout uit Hoek van Holland
10
Ontzettend tevreden! Vooral ook na de plaatsing van de panelen. Altijd telefonisch bereikbaar en nette opvolging gegeven bij vragen en het oplossen van een storing.

Y Yucel uit Delfgauw
9,0
Geen reactie geplaatst door klant

A. Bordewijk uit Hoek van Holland
8,0
Geen reactie geplaatst door klant*

M.C. Frigge uit Spijkenisse
8,0
professioneel team en duidelijkheid hoog in het vaandel. goede ploeg voor de installatie. al met al zeer tevreden

E Hendriksen uit Delft
10
Professioneel en prettig contact met verkoop gehad. Afspraken zijn goed nagekomen. Levering van hardware was compleet. Het plaatsen is deskundig en gedegen gebeurd. Nazorg ook goed. Kortom, tevreden.

G van Laar uit Oegstgeest
10
Alles prima verlopen,goede en vriendelijke vaklui die monteurs Ook de telefoon en email gesprekken met de kantoormensen van zonbewust verliepen perfect.

Jaap Bevaart uit Zuidland
8,0
Kom gemaakte afspraken na

AK Waal van der uit Sliedrecht
9,0
zeer snel een offerte, bij plaatsing goed en secuur gewerkt

L.W.A Verhoog uit Hoogvliet
9,0
Wij hebben zonnepanelen samen met de buren geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over wijze waarop de offerte tot stand is gekomen en de zeer deskundige plaatsing van zowel panelen als optimizers en omvormer. D.m.v. draadloze Wifi verbinding hebben we continu inzicht in de opbrengst.

P.H. Elsakkers uit Oegstgeest
9,0
Zeer goede verkoopmedewerker, die met je meedenkt en a la minuut een offerte opstelt en mailt. Ook goede prijs. Installatie veriep ook prima. Jongens denken met je mee en staan open voor suggesties. Installatie doet het goed.

I. Chen uit Valkenburg
9,0
Na 1 week uitstel, en op de dag zelf autopanne toch 1 monteur die alles in overleg en op een nette manier alles geiinstalleerd heeft, was wel een lange dag voor deze man. Alles werkt perfect en alles conform het beoordelingsgesprek en een nette en duidelijke offerte

Wille Slotboom uit Veenendaal
10
Prima bedrijf. Reageerden snel en volledig op mijn opgevraagde offerte. Waren goedkoper dan mijn groene leverancier Greenchoice ( veel ). solaredge systeem werkt super. ik zit sinds juni op 110% van de verwachte opbrengst van 2000KWh. redelijk snelle levering en ditto montage. Meedenken van de monteurs en super afgandeling van de BTW ( gratis ). Een aanrader

E B Adrighem uit Brielle
10
Alles lekker soepel en bij vragen geen probleem om te helpen. Zelf geinstalleerd. Ging goed. Aansluiten wel door Zonbewust. 10 AEG 275 Wp panelen op plat dak.

F Wijnbergen uit Ridderkerk
7,0
Na zoveel goed voorbereidend werk. Foto's, tekeningen en gesprekken over hoe en wat betreffende de installatie van de zonnepanelen. Was er echter ZEER slecht gecommuniceerd met het uitvoerende bedrijf. Die staat dan echt voor paal, als zij niet de informatie krijgen die ze nodig hebben. Het uitvoerende bedrijf heeft het netjes uitgevoerd.

A. Koper uit ZANDVOORT
8,0
Simpel en soepel , goede website .

M Alewijn uit Nieuw Beijerland
8,0
de mensen die de zonnepanelen kwamen instaleren waren zeer vakbekwaam. ze dachten met mij mee en kwamen met de mogelijkheden voor het plaatsen van de omvormer. Toen de installatie geplaats was is mij nog duidelijk uitgelegd hoe hij werkt. ik ben hier heel tevreden over.

A.J. van kraaij uit Amersfoort
10
Goede service, accuraat netjes gewerkt en goed werkend opgeleverd.

J.C. Smit uit Bodegraven
10
Deskundig advies zonder opdringerig te zijn. Scherpe prijs voor de installatie. Inspectie en plaatsing door ervaren en professionele installateurs. Bekabeling netjes weggewerkt. Opbrengst conform uitgebreide calculatie vooraf. Kortom een zeer tevreden klant!

MMB Derksen uit Krimpen aan den IJssel
9,0
Zeer vriendelijk. Snel geleverd. En goede correspondentie.

CFJ Pols uit Delfgauw
8,0
Ik wil adviseren om bij de installatiedatum een verwachtte tijd van aanvang te vermelden, nu staat er oplevering met een tijd vermeld. Echter in goed Nederlands wordt verstaan dat oplevering is: het werkende overdragen aan de klant van een installatie. De installatieploeg verdient lof voor hun klantvriendelijkheid en inzet.

j.c vermeulen uit ridderkerk
8,0
Goede prijs, voldeed prima aan mijn wensen/eisen, is goed geplaatst. Top gedaan!

W.K. Wigt uit Mijdrecht
4,0
Twee jaar geleden hebben we samen met onze buren totaal 30 panelen laten installeren door Zonbewust. De verkoop ging vlot en soepel. De installatie liep helaas heel wat stroever. Nu na twee jaar werkt de installatie nog steeds niet naar behoren. We hebben o.a. een Enecsys Gateway gekocht maar kunnen het systeem NIET monitoren, zeer teleurstellend. En dat terwijl het systeem door Zonbewust 10 jaar lang op afstand gemonitord zou worden. Hoe gaan ze dit doen dan???? Ik ben benieuwd of een negatieve referentie ook geplaatst wordt! Reactie Zon Bewust: Helaas is de fabrikant Enecsys failliet gegaan en is daarmee ook het webbased datalogsysteem offline gegaan. Hoe vervelend wij dit ook vinden kunnen wij hier als Zon Bewust weinig aan doen.*

E Kool uit Deventer
7,0
de werkzaamheden zelf verliepen vlot. Netjes gewerkt. De communicatie was minder. Afhankelijk van wie ik sprak kreeg ik te horen dat er een Powernet adapter geplaatst kon worden dan wel een ethjernetkabel gelegd zou worden. Er was vooraf niet gezegd dat de (mijn!) gegevens bij een ander bedrijf opgeslagen zouden worden. Het was vaak niet duidelijk wat de gevolgen van een beslissing voor de gebruiker zouden zijn. Verder was ieder wel behulpzaam.

C.H. van den Berg uit leiden
8,0
Goede service en bereikbaarheid, zelfs na kantooruren voor vragen. Doen wat ze beloven.

M Belder uit Oud-Beijerland
8,0
Goede service en ngekund.ette afhandeling zijn vakmensen

M Goppel uit Spijkenisse
9,0
Concurrerend ! Correct Snelle levering Duidelijk installatie voorschrift bij zelf installatie

H.H.J Belt uit Ugchelen
8,0
Geen reactie geplaatst door klant*

wjg stam uit Rotterdam
9,0
Keurig volgens afspraak geplaatst. Correcte nazorg

H van der Torn uit Nieuwerkerk aan den IJssel
9,0
Met de opname nam men zeer de tijd om alles netjes uit te leggen en welke mogelijkheden er zijn. Ook de montage ging zonder problemen. 2 weken na plaatsing kregen we nog een telefoontje of alles naar wens is gegaan en of er nog vragen waren. Dus de nazorg is ook prima. Wij zijn zeer tevreden.

VVE van Lennepstraat 63-141 uit Ridderkerk
9,0
Prima werkend systeem.

J.C.M Beekman uit Lochem
8,0
Levering liep een beetje vertraging op. Plaatsing was top.

a de nooijer uit Middelburg
9,0
Wij zijn tevreden over de informatie en voorlichting, de plaatsing en de afhandeling van de zonnepanelen.

W. Boonstra uit Smilde
8,0
Geen reactie geplaatst door klant

G.C.J Voskuil uit Ommen
9,0
Geen reactie geplaatst door klant

J. Buckens uit Hellevoetsluis
8,0
Duidelijke offerte, veel mogelimheden, denken goed mee, snelle inspectie en makkelijk afspraak voor plaatsing te maken. Vakkundige montage en alles bij elkaar goede prijs-kwaliteit verhouding.

Hj Hoekman uit Puttershoek
8,0
Alles goed verlopen Fungeert tot op heden goed Weg vallen info zelf opgelost Jammer dat Uwe weg is zonbewust heeft nu voor mij geen gezicht meer

B.C. Bakker uit EPE
8,0
Prima voorlichting van Janet gehad. Installatie vlot aangelegd. Inverter werd zonder problemen omgeruild toen bleek dat we niet het goede type hadden. Installatie werkt nu ruim een jaar naar grote tevredenheid.

G.B. klein Langenhorst uit Rolde
7,0
Installatie snel en correct uitgevoerd. Alleen de vraag blijft hoe gaat het verder. De profilering van Zon Bewust moet krachtiger en duidelijker naar de afnemers toe± hoe gaat het nu verder met onderhoud enz.

W.J. Ditters uit Gorssel
9,0
keurige offerte, zeer helder toegelicht, meegedacht en aangepast. Prettige mensen. Prijs-prestatieverhouding in orde. Panelen en installatie keurig volgens afspraak geplaatst en alles werkt nog steeds uitstekend. Kortom zeer tevreden.

B.H.J Kroeze uit Bovensmilde
10
Offerte aangevraagd via comparemysolar.nl voor zonnepanelen. Werd snel gebeld voor een afspraak om een offerte op te komen maken. Offerte was overzichtelijk en duidelijk en de prijs was in vergelijking met andere aanbieders goed. Adviseur vertelde ook de mogelijkheden van een zonneboiler, wat in onze situatie ook erg interessant was. BTW teruggave is ook door Zon Bewust geregeld. Dit was erg prettig. Ook zeer tevreden over de beide systemen (zonnepanelen en zonneboiler) die inmiddels alweer ruim een jaar geleden door Zon Bewust zijn geplaatst. We besparen nu circa € 1500,- per jaar.

S Kuik uit Hellevoetsluis